Fredagsyra.......

....eller snarare SNÖ-yra!
Nu vräker snön ner för fullt igen. Skönt att vara ledig tre dagar, man slipper gräva fram bilen, ta sig till jobbet på förhoppningsvis farbara vägar. Det blir så underbart fint ute varje gång det kommer ny snö. Hundarna älskar det. Skönt att det verkar bli en riktig vinter denna gång, inte slask och plusgrader om vartannat som det varit se senaste åren. Hundarna håller sig så rena och fina i snön, och bygger muskler och kondition genom att springa mycket i djupsnön. Jag skulle inte vilja bo någonstans där det inte är vinter, det är så säkert!
Idag väntar vi på Idol-finalen. Har följt någolunda under hösten, men tycker det är sämsta omgången hittills i år. Så klart kommer Kevin att vinna.
Såg förresten igår Nobels fredspriskonsert från Oslo. Robyn är magnifik! Det var MAGISKT att se henne på scenen. Om den går i repris och du inte sett den, SE DEN!

Idag har Ilo flyttat till mamma på Burströmsvägen. 8:e dygnet på löpet och pojkarna hemma börjar bli lite väl intresserade av henne. På burströmska har hon sina kompisar foxterrier-Hilda och dvärgtax-Snöa, så inte får hon tråkigt här. Vi får vara utan Ilo under julen. men vi träffas ju på julaftonen i alla fall älskade vän.
Morris blir som en ettåring när det är löp på G :-) Han är nog pigg annars också, men när det är intressanta brudar i närheten så lever han på små rosa moln. Han studsar fram. Isac är mer artig uppvaktare och anstränger sig inte i onödan förrän det är dags att något händer... Pojkarna hade ett litet gräl häromdagen, såklart pga Ilo. Ingenting allvarligt, jag var mest orolig att de skulle trassla in sig i julgranssladden och kortsluta hela huset. Det har nog hänt förr, om än inte pga bråk, och inte med en julgran inblandad. Men julgranen står kvar och lyser fortfarande, det ser ut att kunna bli en fröjdefull jul i år igen. Eftersom det är 13 dagar till julafton finns det gott om tid för diverse incidenter. Vi väntar och ser......


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0