Superteam!Nu har vårat duktiga team varit i farten!
Stimma-fullt-ös-medvetslös kursar och tränar och är allmänt på G (hennes läggning är lite mer åt "på G-hållet" kan vi berätta för er som inte känner henne), och har också varit ute och luftat sina vingar på tävlingar. I helgen blev hon godkänd i anlagsklass viltspår :) GRATTIS!!!
Gunilla och Stimma började en kurs tidigare i vår och nu på tredje försöket gick det vägen på anlagsprovet, och känner jag båda två rätt så är det full fart framåt som gäller! Förutom viltspårkurs går dom också en agilitykurs och snart blir det dags för appellkurs. En massa utställningar är planerade i sommar och ett MH ska vi hitta åt denna GLADA tjej som har stooooor charmfaktor, en väldigt glad svans och tar sig an alla aktiviteter med fin positiv anda och outtröttlig energi :)
För några veckor sedan debuterade detta ekipage i lydnadsklass 1, skrapade ihop 130 poäng och hon låg platsen också!!! Jag tycker det är mycket fint resultat att vara tävlingsklara efter bara ett drygt halvår tillsammans, dessutom har vi haft en lång vinter med begränsade träningsmöjligheter. Att hunden dessutom var en GLAD virvelstorm med jätte-mycket-spring-i-benen-och-super-turbo-speed som knappt kunde ordet "sitt" när hon intog det nya hemmet i höstas gör prestationen ännu större.
Vi är jätteglada och stolta över er Gunilla, och vet att fler fina resultat kommer att ramla in i framtiden!

Tillsammans har vi ett mål att starta brudarna i appellen i september, men jag och Mafia är redan omkörda (i innerfilen!) av detta team.

Det händer även andra spännande saker hos oss just nu, och förhoppningsvis kan vi komma med en fin nyhet inom kort!

Kommentarer
Postat av: Sofia Lidström

Roligt att bloggen uppdateras så ofta och att det är så roliga nyheter!

Ser fram emot den fina nyheten som ska komma!

Grattis också till Stimma med matte, duktigt jobbat med en så ung hund.

Hälsningar Sofia med labrador-Tindra

2012-06-15 @ 22:27:58
URL: http://tindralabrador.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0