Galna lilla skithundVilken tur att jag och Lena åkte till colliespecialen i Sjulnäs Piteå igår. Det var fredag den trettonde, men en turfredag skulle det visa sig :) Vi lämnade ett regnigt Luleå och åkte till solen för att heja på team Stimma och Gunilla. Dom fastnade på E4:an som stod helt stilla pga en olycka, kom sent till bedömningen och väl framme var det bara att skyndsamt ta hunden ur bilen, byta koppel och springa in i ringen. Tusen tack trevliga arrangören Norrbottens LO som väntade in henne!
Vår finaste galna lilla skithund strålade i ringen, hon showar, är så jäkla GLAD var hon än är och vad som än händer, flög upp i domarens famn och rör sig med stort driv.
Domaren gillade henne väldigt mycket och Gunilla du visade henne sååå fint. Hon slog några riktigt fina vackra kortisar och vi är så stolta och glada. Stimma är som alltid gladast av alla, även om hon nog inte förstår vad hon ställde till med :)

Ck, 1-bästa tik, CERT, BIR, BIS-1 unghund och sedan BIS-2 totalt.
På en rasspecial!


Kritiken av domare Fransisco Rodriguez:
"Excellent head,very nice expression, strong neck, exellent topline, croup, tail. Exellent angulation front & back, exellent move, exellent dog"Vår excellenta galna hund lekte sönder sin BIR-rosett, men vad gjorde väl det!
Nu har hon på kort tid skramlat ihop 3xCK, 1xreserv-CERT, 2xCERT, 2xBIR och BIS-2.
Snart är det bara det roligaste kvar- bruksmeriterna :)

Tack Jeanette för att du sålde en sån fin galen hund till mig, och tack Gunilla för att du tar vara på henne på allra bästa sätt.
Vad månde bliva av er två?! 
Det var ju först nästa år ni skulle tävla på allvar ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0