Zzzzz

 Sover gör man hursomhelst, närsomhelst och varsomhelst
 
Ibland sover vi. Små babyhundar ska sova mycket. Det tar på krafterna att växa. Idag har vi kissat typ 172 gånger och bajsat lite färre men ganska många bajsar blir det också. Ibland hinner vi före golvmoppen och då blir en kisspöl istället typ 40 kiss-tassavtryck runt runt runt som typ 101 dalmatiner sprungit runt, fast vi är ju inga dalmatiner utan full rulle colliebäbisar. Vi springer så snabbt att öronen flaxar och gör man det blir kisspölarna-som-blivit-uttrampade-över-hela-köksgolvet H A L K I G A och då sladdar vi omkring ungefär som stjärnor på is, fast är man bara fyra veckor gammal ramlar man lätt och då har vi kiss lite överallt, på kroppen, öronen och varhelst.
Sen äter vi köttfärs ibland, då skriker vi HÖGT för är man hundbäby och får köttfärslukt i sin lilla valpnäsa, då är svälten nära!!! Får man inte matnu-på-direkten-exakt då kan man dö. Därför skriker vi så högt vi kan, Flamma skriker alltid högst, längst och ledsnast för hon är tydligen lite lite närmare svälten än oss andra, men för att vara nästan död är hon väldigt levande. Köttfärsen betyder panik, krig och kämpaanda. Vi springer hit och dit, fram och tillbaka, runt, klättrar på varandra, ramlar hullerombuller, köttfärsen är inte bara i våra magar utan också utanför magarna, till exempel på golvet, på skåpar, mattes sandaler, på hennes kläder, i våra babynäsor så vi måste snyta ut den, ibland har vi köttfärs i ögonen, öronen och i pälsen.
Ibland dricker vi gottemjölk från mamma, då är det värsta boxningsmatchen, får man in en riktig höger då blir en tisse ledig, tills nån annan får in en fullträff och man själv flyger iväg. Mamma tycker vi är lite jobbiga men hon är en van mamma och suckar bara litegrann när hon tror att vi inte hör.
När våra babymagar är fyllda med köttfärs och gottemjölk då blir vi helt galna, och vi galopperar runt runt, brottas med varandra, drar i filtar, kläder och det är ungefär som på tivoli fast vi behöver inga maskiner som åker med oss runt runt för det fixar vi själva. Tio stycken med 40 babytassar tillsammans, vi är överallt, i kylskåpet, hänger i en strumpa, gör frivolter från bädden, har rally på altanen och morrar, skäller och tycker vi är världsbäst.
 
Puh inte konstigt att man blir trött....
Gonatt från Skies
 

Kommentarer
Postat av: Carina

Vilken störtskön bild ! :) Såå goa !

2012-09-24 @ 10:37:19
Postat av: sofis

Vilket härligt inlägg! Kan verkligen se dem framför mig när de röjer. Vilka härliga rackare.
Hälsningar från en lite valpsjuk en som inte alls ska ha nån valp just nu=)

2012-09-27 @ 12:34:55
Postat av: Cecilia

Ojoj, full rulle! Jag är och smygtittar ibland, blir sååå sugen. Men NEJ! vi ska inte ha en till just nu =)
Tack för att du skriver så himla härligt, det gör mig så glad och berörd!

2012-09-27 @ 13:51:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0