Fina blåa killen


Merciless Mercury 'Merry'

När Mallas första kull föddes för drygt två år sedan kom det först en trefärgad liten valp, och en till, och nästa var också trefärgad....och så fortsatte det. Men så föddes han, den fina blå killen. Stor och kraftig, med en matlust som ingen annan. Han åt och åt och åt. Tjockast om magen var han, allt han tänkte på sina första veckor här på jorden var MAT. Eftersom han var tjockast kunde han också boxa bort sina syskon, och ta för sig från den bästa tissen. Syskonen flög ibland sin kos, när lille tjockisen skulle fram.
Lille Mercury var från starten en speciell liten individ, den trinda magen putade och öronen pekade rakt ut i fel riktning. Dels var han den enda blåa i kullen, men han var också en speciell personlighet. Lite lugnare än dom andra. Lite mer eftertänksam och fundersam. När övriga i kullen rusade på, jäktandes och galna, då tänkte Merry en stund istället :) 
Han bodde kvar hos oss i nästan 7 månader, eftersom han såklart skulle få den bästa familjen som passade just honom. Och en vinterdag flyttade han till Klintbacken, till Mattias och Lina. 
Hos dom lever han sina lyckliga dagar, fyllda av alla möjliga skojiga aktiviteter, får oändlig kärlek, mys och den bästa omvårdnad och uppfostran en hund kan få. I sommar har Merry också fått en lillebror, en liten underbar människobaby, som han vårdar ömt och är så rädd om.

Vi hade för ett tag sedan en trevlig dag tillsammans i skogen, där syskonen Mafia och Merry förutom lek, bus och galna race även fick varsitt spår. Merry är jätteduktig, spårade koncentrerat och hittade föremålen. Han har stor kamplust och biter ordentligt och drar emot.
Se så duktig kille!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0