Vinterpromenad

Lite snö har vi fått och fint blev det!
Så mycket ljusare, jag blev piggare direkt. Hundarna gillar det och håller sig rena också.
Bilder tagna idag.


Ally


Ilo


Rally-Ally


Från Mallas horisont :)Idag hämtade jag Morris aska på djursjukhuset. Det känns ofattbart. Nu får den stå hemma till sommaren då vi ska begrava honom i stugan på Sandön. Saknar dig älskade vän!

Ha det bra alla!


Morris har flyttat till himlen

Imorgon är det två veckor sedan Morris lämnade oss...
Under den veckan märkte vi att han blev dålig. Drack mycket, två sista nätterna kissade han ner sig och han påverkad överlag. Att han börjat se lite dåligt, det hade vi märkt sedan innan, men inget annat. Jag fick till slut en tid på fredagen på djursjukhuset. Jag förstod att det kunde bli sista resan, även om jag inte riktigt ville inse det. På eftermiddagen gick jag ut i skogen med Morris och de andra hundarna. Han var så glad. Sedan fick han mat och på vägen till veterinären hämtade vi upp Nanna, och då blev han så lycklig.
Det var diabetes som vi misstänkte och i samråd med veterinären tog jag beslutet att låta honom somna. Han fick lugnande och han låg i min famn och myste, jag kliade honom i öronen så han riktigt knorrade... Han mådde så gott älskade vännen. Jag satt med honom nästan en timme. Att gå ut genom dörren och lämna honom kvar är det svåraste jag gjort. Jag ville aldrig släppa taget om honom. Att veta att det är sista gången jag får lukta på honom, klia honom....
Älskade vän jag saknar dig så oerhört!!RSS 2.0