Sammanfattning 2013

 
Nu går 2013 mot sitt slut och det blir dags för en sammanfattning av året som gått. Här på hemmaplan har mycket hänt, vi har flyttat ut på landet, efter många års kontroller och operationer fick jag nu nyligen för första gången på flera år positiva provsvar, och under året har jag också kommit tillbaka vad gäller hunderiet. Det känns jätteroligt och nu känns det riktigt kul att träna och tävla hund igen :)

Team Merciless har jobbat på fantastiskt bra under året och många resultat har droppat in. Alla ni som inte nämns här nedan, ni är fantastiska allihop och jag vet att era hundar har det toppen. Hoppas jag inte glömt några resultat... TACK alla underbara valpköpare!!!!!

MERCILESS MANIAC - Robin satte sina tassar på korningsbanan och landade på fantastiska +470 poäng och nytt rekord för korthårscollie !!

MERCILESS STIFF UPPER LIP - Bentley är röntgad HD A/A ED 0/0, har genomfört sitt MH med 1:a på skott och varit på utställning med VG !

MERCILESS SHOOT TO THRILL - Swix är röntgad HD A/A, blev godkänd i anlagsklass viltspår, fått 1:a i ökl viltspår, tävlat lydnadsklass med 150 poäng (12 månader gammal) och utställd med Excellent !

MERCILESS SKIES ON FIRE - Thareq är röntgad HD A/A ED 0/0, utställd med 4xBIR-valp och flera BIS-placeringar, sedan CERT och BIR i Norge !

MERCILESS SMASH'N'GRAB - Veyron har genomfört MH med 3:a skott, utställd med BIR-valp och VG ! Veyron blev inte riktigt som vi tänkt oss...han blev en hund med fel egenskaper på fel plats och du gör ett fantastiskt jobb med honom Carina !

MERCILESS SHOT OF LOVE - Sora utställd med Excellent !

MERCILESS SHAKE A LEG - Svea utställd med Excellent !

MERCILESS SINK THE PINK - Jazza röntgad HD A/A ED 0/0, genomfört MH med 1:a skott !
 
MERCILESS SHOT DOWN IN FLAMES -Nikki röntgad HD A/A ED 0/0, genomfört MH med 1:a skott !

MERCILESS STORMY MAY DAY - Stormen som stannade här hos oss, utställd med 3xBIR-valp, BIS-2 valp, 2xCERT och BIR i juniorklass (10 och 11 månader gammal), och genomfört MH med 1:a skott !
 
Sen vill vi gärna nämna våra andra hundar som också visat framtassarna under året:

ONEWAY'S HOT CHICK - Stimma och Gunilla som på utställning vunnit CERT (det 4:e) och BIR (därmed fullcertad), tävlat appellklass spår med uppflyttning, tagit LP1 i lydnad, RLD-N i rally och tävlat Agility klass 1 och sååååå nära en pinne !
 
SKYELICE GREAT BARRIER REEF - Joshua vår solstråle har genomfört sitt MH med 1:a skott !

SONTIKAN SURUNMURHAAJA - Ilo vår nästan 10-åriga glädje vann CK, 2-bästa tik i fin konkurrens, BIR-veteran och BIS-veteran på Colliespecialen i Piteå !

TALIESIN YANKEE STUFF GOES MERCILESS - Christian vår amerikan som flyttade in i februari och gav ordet personlighet en ny dimension :) Under året blivit ögonlyst CEA ua, röntgad HD A/A och genomfört MH med 2:a skott !
 
Nu tar vi och laddar krafterna lite under vintern för att fortsätta jobba framåt nästa år. Jag ska ge mig ut och TÄVLA brukset har jag tänkt, det ska bli så roligt :) Förhoppningsvis blir det nya valpar här på Merciless och lite annat smått och gott !
 

RSS 2.0