Sssskryt

 
Nu känner jag för lite skryt :)
Att vara uppfödare svårt, hårt jobb och besvikelser. Ibland. Jag är väldigt duktig på att hitta fel och elände i mina egna ägda och uppfödda hundar, och det kan ju var bra att en uppfödare har höga krav och vill FÖRBÄTTRA rasen. Mina hundar har precis som alla andra hundar fel och brister och är långt ifrån perfekta, men dom är också jättebra och har så duktiga ambitiösa ägare så här kommer massa S K R Y T !!!!

Merciless S-kull fyllde 1 år 26 augusti, och Swix, Thareq och vår egen Stormy visade sina framtassar direkt. Samma vecka dom fyllde år hände följande:

MERCILESS SHOOT TO THRILL - Swix - debuterade på viltspårprov och blev godkänd i anlagsklass!!! Denna GLADA gosse tränar också spår, sök och lydnad och vi kan knappt vänta på vad ni ska åstadkomma tillsammans Susanne!!
 
 
 
MERCILESS SKIES ON FIRE -Thareq - vann sitt första CERT och dessutom BIR i Norge!!! Denna gosse tränar också viltspår och lydnad med stor framgång. Heja Thareq som gör så fin reklam för team Merciless i vårt grannland!!!
 
 

MERCILESS STORMY MAY DAY -vår egen Stormy- satte sina busiga tassar på MH-banan, således väldigt ung men så glad och obelastad gick hon genom banan, viftade på sin svans i stort sett heeeela tiden, älskade testledare och figuranter, lekte glatt och avslutade med 1:a på skotten. Hon har sedan tidigare vunnit 2 CERT och 2 BIR i juniorklass och vi tränar spår och brukslydnad för fullt för att debutera på tävlingsbanan nästa år. Hon är en härlig kortis som har allt jag vill ha i en hund, glädje, fart, skönhet och arbetsvilja!
 
 Sen måste vi också skryta om vår allas Krille, Christian som i februari landade på Arlanda efter en lång flygtur ända från Chicago i USA, sina första 8 månader av sitt liv spenderade han på kenneln där och efter att ha bott med oss i 6 månader och under den tiden fått uppleva och lära sig allt som i vanliga fall en valp får göra satte han sina tassar på MH-banan, 14 månader gammal. 
Han viftade också med sin svans, är väldigt socialt säker i alla situationer, lekte för fulla muggar och gick igenom utan att bli särskilt rädd. Lika glad efteråt och avslutade med en 2:a på skotten. 

 


Fina Christian, ingen är förvånad för du är en sån härlig hund, han har en livsglädje som inte alla collies har och vi tycker så mycket om honom!!! Dessutom är han så rolig att jobba med, har stor intensitet och vilja i allt han gör, alltid på hugget och väldigt lätt att motivera.
 
 Så det var en lyckad helg för team Merciless, nu tar vi nya friska tag. Full fart framåt!!
 
 

RSS 2.0