Packat & klartDet blå halsbandet är nytvättat. Filten likaså. Intyg hos veterinären fixat och alla papper i ordning, bara väntar på att skrivas under. Imorgon är den stora dagen. Min älskade galna tokiga rakethund, lilla Mafia-tösen som föddes här hos oss en julidag för 2 och 1/2 år sedan och från första stund plirade och spanade med sina små svarta ögon, sprang snabbt som blixten och varje dag sedan dess utsatt oss för det ena galna upptåget efter det andra. Imorgon åker hon härifrån mot nya äventyr och det känns hjärtskärande, spännande, ledsamt, ont-i-magen-jobbigt, fint och oroligt. Allt på samma gång.
Min älskade vovve ska få flytta ut i världen, till en underbar familj där hon får roliga hundkompisar, nya fina människor, massor av träning av alla slag och jag tror det kommer att bli super. Mafia kommer att älska sitt nya liv, det är jag övertygad om. Hon kommer att älska varje dag, älska sina nya människor och få utlopp för all energi och arbetsvilja som ryms i den svarta kroppen. Hon kommer att älska alla race på agilitybanan, alla många och långa träningspass. Det vet jag. Och jag vet att hon kommer att komma hem hit igen, när det blir dags för hennes valpkull. Och jag kommer att träffa henne innan dess också.
Men ändå.
Ändå går hjärtat sönder. Ända brister det och saknaden jag vet kommer komma gör ont. Det är min älskade lilla galna hund som jag imorgon vinkar av på tågstationen. Som glatt kommer att kasta sig in i tågvagnen, med en lycklig viftande svans, undersöka allt nytt och tycka livet är spännande och roligt. Som kommer att sitta där i vagnen bredvid sin nya matte, titta med sina små pigga ögon i hennes och tänka. nu är det du och jag.
Och kvar kommer jag att stå, med ett trasigt hjärta, med tårar som rinner och en saknad som känns så tung. 
Det är svårt att släppa iväg sin vän. En väldigt bra collie, som har allt jag vill ha i en hund. Nu flyger hon ut i världen och vi kan inte vänta på vad ni ska kunna uppnå tillsammans!  

Sökes!!!!


Joshua ska inte flytta men ville vara med på bild här i alla fall :)

Nu passar jag på att skriva några rader när (nästan) alla vovvar är (iallafall någolunda) trötta i benen och huvuden och lugnet (någotsånär) lagt sig även över vårt lilla hem. I alla fall för en liten stund.

Vi har en alldeles underbar vovve som söker en egen familj!
Det är en ung hund, glad, social och go, med massa spring i benen och full av charmiga upptåg precis som en ung kortis ska vara.
Vi söker någon som vill ha en aktiv, rolig hund att dela vardag och fest med, som gillar att träna och aktivera sin fyrbenta vän och är du också intresserad av utställning är det ett extra plus. Någon som har ett intresse för rasen och vill vara med i vårt härliga Merciless-team, du får gärna bo här i närheten och får då givetvis all support med träning och annat från mig. Vovven i fråga har visat stor talang i träning, har fin kontakt, samarbetsvilja och leker och kampar med alla typer av föremål.
Om du är intresserad så hör gärna av dig!
Det går fint att maila eller ringa:
josefinasundquist@hotmail.se
mobil 070-678 91 46
 

RSS 2.0