Stora killen

Idag har Måns spårat, så duktig kille som fann bitstocken :) Han är så kraftig och fin trots sin unga ålder. Vi väntar med spänning vad månde bliva av honom! Det är så roligt med hanar, jag är så glad att ha en kille igen. (Fast än har han inte börjat lyfta på benet som sina brorsor, men vi retar honom bara lite för det)

Vårkänslor

Stimma dricker i vårbäcken. Det är underbara dagar, vi är ute så mycket som möjligt, tränar hundar det jag orkar, tränar mig själv så mycket jag orkar. Förra veckan var jag på sjukhuset igen, så nu väntar jag på svar inom några veckor. Cancer är ett svårt ord, det väcker många känslor och oro. Nu känner jag mig frisk och vi hoppas på det bästa. Det går mycket energi att oroa sig, att inte veta. Men nu ser jag fram mot sommaren! Stimma blev förresten BIR-valp igen på SKK nat Sjulnäs. Ha en skön dag alla! Ska försöka orka blogga mer :)

***Svensk UtställningsChampion***

En lyckad dag :) Ställde Stimma och Malla på SKK nat. i Överkalix, domare var Nina Karlsdotter. Stimma fick hp och blev BIR-valp med fin kritik. Malla fick ck, blev 1-bästa tik med CERT och slog bästa hane och blev BIR. Men bäst av allt, nu heter hon SE UCH Auringonkukan Malli Mimmi eftersom hon blev CHAMPION idag!!!

Tillbaka i vardagen

Igår började jag jobba igen, efter nästan två veckors semester. Det känns kul att vara tillbaka :) Jag har världens bästa jobb! Idag åkte jag och Nanna på utflykt, vi gick en jättelång promenad vid Kvarnträsket, åt god matsäck och hade en underbar eftermiddag <3

Många mil senare..

Nu har vi luftat våra vingar! I fredags kväll kom vi hem, efter att ha mellanlandat hos Yvonne och Tessie på Alnö. Massa surr, promenader och träna lydnad, spår och uppletande hann vi, de ni :) I lördags tog jag det lugnt, hmm tränade brukslydnad med fyra hundar.. Igår åkte jag och hundar söderut igen, hälsade på min favvo <3 På hemvägen idag tittade vi förbi Ulla, Nova och ett gäng shelties. Alltid sååå trevligt. Vi shoppade också på Gunillas hundshop i Hortlax, Måns gillar hundbäddarna :) Full rulle här som ni hör, därav sämre med bloggande... Natti natti

RSS 2.0