Christian- alias Krille :)

Ordet kvalité har fått en ny innebörd!
Här är vår amerikan, en äkta Taliesin som åkte hela vägen från Chicago och tillslut kom fram till ett snöigt Luleå. Överlycklig på Kallax flygplats studsade han omkring i kopplet på bilparkeringen, helt oberörd av många långa timmar i bur, nya platser och människor, en 10 timmars flygning över Atlanten och efter många kontroller och stämplar en till flygtur från Arlanda till Luleå. Väl hemma i sitt nya hem tog han allt med ro och en glad svans. Och jätte- H U N G R I G !!! Han har aptit som en kortis :)
Här ska jag bo tyckte Krille, lekte ute i snön med sina nya hundkompisar, älskade sina nya människor från första stund och somnade gott med mig första natten.
Nu ser vi fram emot våren med några utställningar och spårträning med honom!


Massor!Nu är det läääänge sedan jag skrev något här på bloggen....
Kanske har jag tappat den trogna läsarskara jag hade :) eller vad säger ni, finns ni kvar?
Det händer mycket hos oss och därför har tiden och engagemanget gått till annat. Jag har också gått upp i arbetstid, kanske lite galet eftersom jag inte har orken på topp men det är så svårt att vara borta från jobbet. Jag trivs så bra och nu har jag ett väldigt bra schema.
Ska försöka lite snabbt sammanfatta senaste två månaderna :)
 

Som många av er säkert redan sett på facebook har vi fått en ny familjemedlem! Och inte vem som helst heller! En stor dröm har gått i uppfyllelse när Christian landade på Arlanda. Han är uppfödd i USA på kennel Taliesin, och dessa hundar och linjer har jag i många år tittat på, otroligt härliga, glada, välkonstruerade, rejäla collies med en typ som vi bara kan drömma om här i Sverige. Efter att ha levt med denna kille i några veckor kan jag absolut säga att han är bättre än jag kunnat tro! En stor utstrålning och rörelser man sällan ser, han flyter fram och är en stor showman alla dygnets vakna timmar. Alltid GLAD, tar sig an allt nytt med stor nyfikenhet, stort föremålsintresse och väldigt alert på samarbete. Till det en otrolig exteriör!
Nu har jag verkligen fått en "mall" att gå efter, hur en collie SKA se ut. Tusen tack Jennifer som skickade en sådan kille till mig!!!

Hemsidan ligger lite i träda tyvärr, har inget program i datorn just nu att uppdatera den med....så alla valpköpare och andra som väntar på massa bilder och info, sorry! Jag ska fixa detta snart och hoppas ni inte tror att jag inte bryr mig om denna härliga S-kull som stormar fram på olika håll i världen :) Jag blir jätteglad över mail och inlägg på facebook så fortsätt med det!!

Kennelläger blir det 9-12 maj på Alnö i Sundsvall!!!
Sista betalningsdag för boende är 17 april, jag ska skriva en inbjudan och maila er alla :) Vi har prelininärbokat rum åt alla som anmält intresse. Yvonne med Tessi hjälper mig med lägret och du är guld värd!
Det kommer att bli kanondagar tillsammans, jag längtar redan och hoppas så många som möjligt kan komma!

Nu ska jag ta mig tid att skriva här ofta så håll lite utkik :)
 
 

RSS 2.0