Valpar väntas!!!

Nu har vi spenderat några dagar i Finland,närmare bestämt i Vaasa. Turistat, varit på agilitytävling, träffat trevliga människor men det viktigaste- Malla har haft date med Ykä!! Så nu väntar vi valpar runt sista september. Ykä har också blivit AGILITYCHAMPION, så fantastiskt roligt :) TACK Merja för boende, support, trevlig samvaro och för att vi får använda din fina kille!

Födelsedagsfest

Idag har vi födelsedagsfest för Mafia å Måns som fyller 1 år!!! För ett år sen satt jag i valplådan och såg dom födas. Vi firar hela dagen och skickar många pussar till Robin, Tessie, Enzo och Merry, hoppas ni får goda tårtor :)

Zzzzz...

Ibland måste man sova en stund, särskilt när temperaturen är 26 i skuggan.

Turisthundar

Spännade tyckte hundarna om att åka på en liten resa. Tur man har smal nos, då kan man sticka ut den litegrann å kolla läget! Joshua åker i egen kup'e i baksätet :) Han, och tjejerna, var jätteduktiga att sova borta. Nu är vi tillbaka på ön igen, alla sover sött. Natti natti

Sightseen

Jag, Mafia, Stimma och Joshua lämnade ön igår och åkte söderut för att hälsa på min favorit <3 Vi grillade på kvällen, jättefint vid en fors. Idag köpte vi go mat på Ostens hus i Burträsk, här gör dom västerbottensost! Gott! Det var ännu varmare i Västerbotten, 28 grader när vi åkte hemåt idag. Tur man har ac i bilen!

Huggorm

Så lugnt å skönt med semester. Låg och läste bok i solen idag, när det blev ett jäkla liv ihundgården. Jag sprang dit och ser fem hundar rusa runt och skälla- på en HUGGORM!!! Skit, vad göra?!?! Tog snabbt ut alla därifrån och ropade på mamma: EN ORM!!! Hon kom med spaden i högsta hugg och ormen fick flytta till himlen. Jag älskar alla djur men måste jag välja mellan mina hundars liv och en orm så är valet lätt... Ni får ingen bild på den avlidne, det vore lite makabert :) Istället på stugan, min sovstuga syns till höger, bakom storstugan. Hoppas eran dag inte varit fullt så dramatisk.

Nisse

Detta är lilla Nisse. Han är en dag yngre än Joshua dvs fyller 12 veckor i veckan. En liten dvärgtax som numera är Joshuas bästis (och sovdyna, Nisse tycker hans päls är jättemjuk å mysig). Färgen heter merle och är jättefin! Han är min mammas nya kille :)

Även Joshua badar...

Även Joshua badar, det ska man göra på sommaren. Han blir jätteglad varje gång han känner vattnet mot benen, en underbar valp som förgyller min sommar :) Så totalt okomplicerad kille.

Tassar!

Jag älskar tassar! Och spåren efter dom! Detta är SOMMAR :)

Se så fint!

Bättre än utlandet, för här har vi hur mycket plats som helst, och vovvar får vara med!

Strandlek

Att leka hur man vill på en lååång sandstrand, det är livet för hundar :)

Utsikt

Dom stora hundarna har varit i hundgården sen i morse, ibland har dom fått komma ut och bada. Sämre utsikt kan man ju ha :) Havet, grönskan och vackra hundar <3 Dom förgyller verkligen livet.

Vilopaus

Joshua älskar vatten! Han plaskar med framtassarna så det skvätter, då blir han så glad och får ett litet glädjespring :) Emellanåt vilar han på altanen vid storstugan. Han har fin utsikt över tomten.

Bilder från dagen: solat

Idag har jag solat, läst bok, haft det lugnt å skönt på alla sätt. Detta är vår terass nere vid havet. Nu är det väldigt lågt vatten, som ni ser.

God morgon

Klockan sju steg vi upp, Joshua har sovit så gott, han var trött igår kväll av alla nya intryck. Solen skiner idag men det blåser kallt. Förhoppningsvis ska det lätta undet dagen. Vi mår gott och tar det lugnt :)

Kvällssol

En underbar sol tittade fram nu på kvällen. Hundarna och jag gick en promenad på långstranden bakom udden där vi har vår stuga. Nu är alla trötta och nöjda. Joshua gillade att åka båt. För säkerhets skull testade han flytvästen, att tugga på! Sov gott alla <3

Trött valp

Jag och Lena packade in alla hundar vi kunde hitta :) i bilen och åkte ut i regnet. Det var sju jyckar och vi som gick en långpromenad som avslutades med lek på stranden. Nu är det en mycket trött valp som knoppat in, på badrumsmattan. Jag ska hoppa i duschen och packa det sista, sen bär det av ut på havet!

Linslusen

Mafia ÄLSKAR kameror! Därför får dagens bild visa hennes glada snyte :) Vi är hemma ännu, imorgon blir det kanske regn och då passar jag på att fixa lite saker hemma, innan vi flyttar ut till ön. Snart ska jag och Joshua på grillfest hos Ulla och Kjell. Blir säkert en supertrevlig kväll!

RSS 2.0