UtlandssemesterMånga svenskar tycker om att åka utomlands, till Thailand två veckor, massa sol, bad, lata sig, äta god mat och bo lyxigt på hotell. Vår utlandssemester blev lite annorlunda. En speed-roadtrip som från start till mål tog 22 timmar :) 
På mindre än ett dygn hann vi köra 122 mil, besöka ett annat land, äta god mat, mysa i solen med en glass, uppleva underbar sommar med värme (+23), blomsterängar och klarblå himmel och en sol som lyste nästan hela natten också. Vi har träffat gamla goda vänner och fått nya vänner, fått många goda skratt, lärt oss nya finska ord och Malla har såklart haft sin date med Ykä!! Kärlek uppstod och nu håller vi tummar och tassar att det tillverkas små hundbäbisar i magen :)

Jag somnade väldigt väldigt gott (och väldigt väldigt tidigt) på söndag kväll, efter att ha varit igång sedan fem på morgonen i lördags, kört bil som en idiot och fått många intryck. Fem på morgonen på söndagen rullade vi in på gården hemma, nöjda, glada och som sagt lite trötta. Packa in från bilen, äta en stooor frukost, ta en efterlängtad dusch, rasta och mata vovvar, sedan åka på jobbet...

Tack Maria för en jätterolig galen minnesvärd solig resa!!
Tack Merja för att vi fick komma på date!!
Tack Malla för att du fattade tycke för fina Ykä!!
Och sist men inte minst, tack Mafia för att du gjorde oss sällskap!!
(I 120 km/h har hon scannat av halva Finland, larmat för cyklister, gående, ren, katt och diverse andra skumma saker, hon tyckte resan var jättespännande!)

Kommentarer
Postat av: Julia

Såå spännande! Håller tummarna att det blir små valpar :)

2012-06-25 @ 18:42:15
URL: http://bozo.webb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0